Bilde: Minimatfestival for Burma (Myanmar) 
Kilde: Åse Sand

Minimatfestival for Burma (Myanmar)

Tips en venn  • Utskriftsversjon  • 09. mai 2014

MAT UTEN GRENSER: Noen av Norges beste kokker og restauranter arrangerer i samarbeid med Burmakomiteen en kulturell markering for Burma i parken bak Oslo Domkirke.

Tid: 25. mai, kl 13-18.
Sted: Parken bak Oslo Domkirke.
Gratis inngang.

Målsetningen med arrangementet er å skape oppmerksomhet om Burma og samle inn midler til en burmesisk skole for kokker og servitører, samt til lokale bønder. Budskapet kommer fra hjertet. Det nytter å hjelpe, og kokker og servitører bidrar med god mat og drikke. Burmesere i Norge bidrar med burmesisk mat og kulturinnslag. 

Arrangementet vil foregå i parken bak Oslo Domkirke og portene åpnes kl. 13. Restaurantene vil lage ujålete, variert og familievennlig mat i Oslos hyggeligste omgivelser. Vi håper på strålende vær og en god markering. Om ikke været slår til dekker vi opp bord og stoler i telt og under buegangen i arkaden.

De som er mer: Statholdergaarden, Hitchhiker, Baltazar Ristorante & Enoteca, Bacchus, Plah, Døgnvill, Tijuana, Strand Restaurant, Smalhans, Ringi, Mathallen, Betterwines, Moestue Grape Selections, Appettitt, Nondos. 
 

Kokkenes veldedighetsmiddag for Burma


Det er også mulig å ha en helaften! 
Unn deg et nydelig måltid satt sammen av noen av Norges beste kokker, samtidig som du støtter en burmesisk skole for kokker og servitører, og lokale bønder

Bent Stiansen, Dag Tjersland, Stian Floer, Terje Ommundsen og Lena Cathrine Ha
nsen Bøhn lager hver sin rett og tilbyr en seks retters meny med tilpassede viner til 1450 kroner. Begrenset antall plasser. 

Bestilling: 
middag@matutengrenser.no.

Tid: Kl. 18.
Sted: Baltazar Ristorante & Enoteca.
Pris: 1450 for seks retters middag med tilpasset drikke.  

Meny:


Tips en venn

X

Nettsiden støttes av Norad | Design: Ingrid Apollon | Publiseringssystem fra Noop | Toppfoto: Simen Myrberget